Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Услуги
  •  » Потрібні утеплювачі великими обсягами виробництва

#1 30/07/2023 21:53:21

vtorosort
New member

Потрібні утеплювачі великими обсягами виробництва

Ми зацікавлені у співпраці з виробником, який має досвід у постачанні утеплювачів для швейної промисловості, і розуміє особливості наших вимог і потреб.

Неактивен

#2 30/07/2023 23:13:26

palmariums
New member

Re: Потрібні утеплювачі великими обсягами виробництва

О, слухай, ти ж не уявляєш, що я тільки що знайшов! Недавно потрапив на сайт https://www.megasynt.ua/ і це просто скарбниця для швейних підприємств! Вони спеціалізуються на виробництві утеплювачів, і такого асортименту я ще не бачив.

Так, звичайно, з першим разом трохи намотався з вибором, але тут мені допомогли. Зателефонував до них, і мені радо надали консультацію, розповіли про різні види утеплювачів, про їхні особливості, і я зрозумів, що мені треба.

Ну, а доставка просто молниеносна - я вже через декілька днів отримав своє замовлення. А коли розпакував - оце взагалі радість! Така якість, така міцність - це якраз те, що мені потрібно для моїх швейних проектів.

І, знаєш, що мене приємно вразило? Це ціни! Я чесно не очікував, що така якість буде доступна за такими приємними цінами. Так що я впевнений, що знову звернусь до них за утеплювачами, і буду рекомендувати їх і своїм колегам.

Неактивен

• Главная
  •  » Услуги
  •  » Потрібні утеплювачі великими обсягами виробництва

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений