Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 03/05/2023 20:00:41

Алергія

Вже кілька років коли починається весна я чхаю, думала застуда, минулого року поїхала у серпні до села - там несподівано взагалі почався капець - соплі, сльози, на другу ніч я збирала речі в маренні, думала до ранку не доживу, задихалася! Алергія((  Як з нею боротися?

Неактивен

#2 03/05/2023 23:05:19

Re: Алергія

Мене лікарі мурижили понад три роки. Викинула купу грошей. В результаті, як і у вас, тільки гірше. Після цього я пішла перевіреним шляхом "досвідчених алергіків". Під час цвітіння – за необхідності таблетки Еріус https://www.aerius.com.ua/ru/aerius-tabletki/ ,  краплі в ніс та краплі очей. Найчастіше водні процедури - душ, пляж, прогулянки біля річки, тобто. де підвищена вологість Виключила з раціону всі види напівфабрикатів, копчену рибу, магазинні торти та солодощі, сосиски загалом усю шкідливу їжу. Через десь пів року стало легше, а до наступного серпня стала спокійніше переносити амброзію, ще через рік і травневий первоцвіт не так лякав. Пігулки Еріус, як завжди з собою, але вдаюсь до них набагато рідше і рецидивів більше не було.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений