Вы не зашли.
Всім привіт! Мені потрібно перевезти сбірний груз з України до Франції. Ніколи не займався цим раніше, тому не дуже розумію, які компанії найкращі для таких міжнародних перевезень. Можливо, хтось має досвід у цьому питанні і може мені порадити?
Неактивен
Я теж займався міжнародними перевезеннями збірних вантажів, тому можу поділитися своїм досвідом. Що стосується компаній, то тут важливо звернути увагу на кілька моментів. Перше - досвід роботи компанії на міжнародному ринку. Друге - якість обслуговування, тобто рівень сервісу і якість перевезень. Третє - вартість послуг. Звичайно, кожен шукає якомога вигідніший варіант, але не завжди найнижча вартість гарантує якість. З мого досвіду хочу порадити компанію Автотрансекспедиція - вони мають великий досвід роботи на міжнародному ринку і надають високоякісні послуги. Я з ними співпрацював, коли перевозив техніку з України до Німеччини. Усе пройшло на високому рівні - вантаж доставили вчасно і в цілісності. Що стосується документів, то компанія допомогла зі складанням усіх необхідних документів для міжнародних перевезень. Ось посилання на їх сайт https://avtotranz.com.ua/uk/organizatsi … vantazhiv/ Тут знайдете інфу щодо цін та контакти для отримання консультації.
Неактивен