Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 15/04/2023 18:24:25

Kisa
Member

Як привернути більше клієнтів на сайт?

Всім привіт! Я маю свій власний сайт із продуктами ручної роботи, але мені не вистачає клієнтів. Можливо, хтось може порадити, як привернути більше клієнтів на мій сайт? Я вже пробував різні методи, але жоден не дає бажаного результату. Які методи ви використовуєте, щоб привернути клієнтів?

Неактивен

#2 15/04/2023 19:15:41

Korwor
Member

Re: Як привернути більше клієнтів на сайт?

Я теж маю власний інтернет-магазин та підкажу, що я пробував рекламувати свій бізнес у соціальних мережах та Google AdWords, але результати не були такими, які я очікував. Можливо, причина полягає в моїй неправильній настройці реклами. Можливо, хтось має більше досвіду з цими методами та зможе мені допомогти?

Неактивен

#3 16/04/2023 10:18:15

Hard
Member

Re: Як привернути більше клієнтів на сайт?

Привіт усім! Я також маю свій власний сайт із продуктами ручної роботи та знаю, як важко привернути нових клієнтів. Одним із методів, який мені допоміг, було співпрацювати з іншими блогерами та власниками інтернет-магазинів. Ми обмінювалися посиланнями нашого сайту та розміщували спільні статті на наших блогах. Це дало мені більше обігу та більше клієнтів. Також, я рекомендую статтю на сайті bogat.digital про те, як залучити клієнтів. Вона містить багато корисних порад, які можуть допомогти вам залучити більше клієнтів на ваш сайт. Важливо знайти свій унікальний шлях та продемонструвати його своїм клієнтам.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений