Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 28/03/2023 19:12:52

boevyjbogun
New member

Послуги копірайтера: тексти для соцмереж та сайтів

Увага, власники бізнесу! Відчуваєте, що ваші поточні текстові матеріали не дають очікуваних результатів? Перетворіть свій контент у магніт для клієнтів, звернувшись до мене – копірайтера з 12-річним досвідом, який працював з різними типами бізнесів.

Зацікавлені? Чудово! Співпрацюючи зі мною, ви отримаєте індивідуальний підхід, детальні обговорення вашого проєкту та гнучкість у правках. Мої послуги включають створення статей для блогу компанії, тексти для соцмереж, SEO-копірайтинг та розробку контент-плану на місяць.

А тепер до справи. Ціни на мої послуги починаються від 700 грн за статтю для блогу, 150 грн за пост у соцмережах, 150 грн за 1000 символів для SEO-копірайтингу та 500 грн за розробку контент-плану на місяць. Більше про → послуги та ціни

Не забудьте переглянути моє портфоліо, де ви знайдете приклади успішних робіт:

Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні! Залучіть нових клієнтів та збільште свій дохід, довіривши своє контент-створення мені – Олегу Девятці, професійному копірайтеру. Зв'яжіться зі мною та давайте створювати успішні тексти разом!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений