Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 26/03/2023 23:27:07

tanykaa
Member

Засоби для очищення басейну

Привіт всім! Я хочу дізнатися, які хімічні засоби можна використовувати для очищення басейну? Що треба придбати для такого догляду, в першу чергу? Порадьте, хто в темі...

Отредактированно tanykaa (26/03/2023 23:27:36)

Неактивен

#2 26/03/2023 23:30:49

Gerakl
Member

Re: Засоби для очищення басейну

Привіт! Для очищення басейну можна використовувати різні варіанти засобів: хлор, бром, активне кисневе сполуки, алюміній та інші хімічні засоби. Можу детальніше дізнатись у брата, який користується такими засобами по догляду за басейном.

Неактивен

#3 26/03/2023 23:34:13

Korwor
Member

Для боротьби з водоростями можна використовувати засоби на основі хлору або брому. Для дезінфекції води в басейні, також можна використовувати хлор або бром. Ці засоби забезпечують бактеріологічну чистоту води.

Неактивен

#4 26/03/2023 23:40:59

Kisa
Member

tanykaa :

Привіт всім! Я хочу дізнатися, які хімічні засоби можна використовувати для очищення басейну? Що треба придбати для такого догляду, в першу чергу? Порадьте, хто в темі...

Є багато засобів для очищення води в басейні. Найбільш популярні з них - альгіциди, які знищують водорості та інші мікроорганізми, які можуть забруднювати воду. Є також хлор, який є дуже ефективним дезінфікуючим засобом для води в басейні. Альгіциди та хлор - це основні засоби для дезінфекції води в басейні. Але також існує багато інших засобів для очищення води від забруднень.
Я зазвичай замовляю всі необхідні засоби у магазині "Аквадоктор" https://aquadoctor.ua/ua/ . У них є великий вибір різних речовин для очищення води в басейні, включаючи альгіциди та інші штучки для боротьби мікроорганізмами та бактеріями у воді. Вони також пропонують різні типи хлору та інші засоби для дезінфекції води, які допоможуть зберегти воду чистою та прозорою.
https://skr.sh/i/260323/v4wNKmQD.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82%2026-03-2023%2017:06:54.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений