Вы не зашли.
Привіт всім! Через декілька днів буде рік, як померла моя бабуся. Шукаю ритуальну службу у Києві, яка займається організацією поминальних обідів. Порадьте варіанти, бажано не дуже з дорогою ціною за послуги.
Неактивен
Зараз дуже зручно, що є можливість довірити процес підготовки поминального обіду, людям що розуміються в цьому. Раніше все доводилось робити самостійно, це забирало багато часу та нервів. Можу тобі підказати одну не погану ритуальну службу, що займається таким.
Неактивен
Буду дуже вдячна за інформацію! Тому, що поминальний обід в день поховання ми робили з мамою самостійно, і вже тоді вирішили, що коли треба буде робити рік, довіримо цю справу професіоналам.
Неактивен
Декілька років тому я довірила поминальний обід у Києві https://www.prjadko.kiev.ua/ua/ritualni … obidi.html та роковини дідуся, ритуальній службі, тому я хотіла б порадити тобі звернутися до ритуальної служби «ПП Прядко» для організації поминального обіду на роковини вашого близького.
Ця компанія пропонує повний комплекс послуг з організації поминок, включаючи вибір місця проведення та складання меню. З їхньою допомогою ти можеш бути впевнена, що обід буде організований на високому рівні, з урахуванням всіх ваших бажань та потреб.
Ціна поминок у Києві становить 300 грн. з людини, що є досить доступною вартістю за такий рівень сервісу. Крім того, ти можеш бути впевнена у якості продуктів та сервісу, які забезпечує «ПП Прядко».
Неактивен