Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 13/11/2022 14:29:37

yaroslav79
Member

Чорна п'ятниця вибір техніки

Всім привіт. Мені дуже потрібна ваша допомога. В нас з дружиною скоро річниця після весілля і я хочу купити їй новенький айфон але коштів мабудь буде не достатньо для купівлі. Дата вже близько і я не встигну зібрати потрібну сумму. Чув про чорну п'ятницю. Хто має досвід та може порадити магазин?

Неактивен

#2 13/11/2022 14:32:09

Kisa
Member

Re: Чорна п'ятниця вибір техніки

Привіт. Так я кожного року з нетерпінням чекаю цего розпродажу і скажу вам відверто це чудова ідея купити техніку по великим знижкам. Я в минулому році оновила майже всю кухню і залишилась довольна, до того ж заощадила не малу сумму. На цей рік знову планую докупити пральну машину та телевізор.

Неактивен

#3 13/11/2022 14:35:14

yaroslav79
Member

Дивно що я раніше на цей розпродаж не звертав увагу про що дуже шкодую. А як мені дізнатись в якому магазині краще купувати подібні товари та якізнижки будуть цього року?

Неактивен

#4 13/11/2022 14:38:25

Kisa
Member

В цему році очікуються знижки від 60% та вище в інтернет-магазині Алло. Я завжди там купую так як довіряю цему магазину найбільше. Що мене здивувало, так це якість товарів. Вже рік користуюсь кухонною технікою та не має взагалі ніяких нарікань. До того ж товар доставляють новою поштою а це навіть дуже зручно,  не потрібно довно чекати. Якщо ви хочете дізнатись про перелік товарів які попадають під знижки в чорну п'ятницю https://allo.ua/ua/blackfriday/ переходьте по ссилці та ознайомтесь.

Неактивен

#5 09/02/2023 15:04:51

Dimi
Member

Какие еще есть варианты?

Неактивен

#6 09/02/2023 15:09:48

Zenanar
Member

На розетці і без чорної пятниці завжди є скидки на техніку https://bt.rozetka.com.ua/ua/ можливо не на ту яку ви мрієте купити, але скидки там є, звісно їх більше на різні свята типу нового року чи різдва!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений