Вы не зашли.
Всім доброго доби. Ми з дружиною вирішили зробити заміну нашому старенькому пилососу. Кожен будинок, як і його господиня, не терпить пилу в будинку. Без пилососа в наш час не обійтись. Допоможіть вибрати хорошого виробника та магазин у Львові якщо не складно.
Неактивен
Вітання. Я б порадила придивитися до фірми пилососа Philips. Він більш надійний та легкий у використанні. Кілька місяців собі така брала. Це чудовий помічник, який ніколи не підводить у потрібний момент. Придивіться до цієї фірми.
Неактивен
Я трохи чув про цю фірму, але поганих відгуків не бачив. Я дуже сподіваюся, що цей пилосос прослужить довгі роки. Можете мені ще порадити точну марку та магазин у якому ви робили покупку.
Неактивен
Чому б і ні. Я постійно роблю такі замовлення лише в інтернет-магазині ALLO. Це надійний і багатогранний магазин, який, на мою думку, є найбільш довіреним і чесним. У ньому неможливо натрапити на підробку лише якість та відмінні доступні ціни. Я прикупила собі "Пилосос Philips 2000 series XB2125/09". Конструкція пилозбірника призначена для гігієнічної очистки однією рукою - тепер ви зможете забути про клуби пилу при його спустошенні. Максимальна відстань 9 метрів від розетки до отвору, що всмоктує, дозволить пилососити довше без переривання прибирання.
Більше пилоксосів у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/products/pylesosy/ можна подивитися на цьому сайті.
Неактивен
У когось був досвід із замовленням запчастин до пилососа через інтернет? Зламалася одна деталь, а в сервісному центрі кажуть, що довго чекати. Хотілося б знайти надійний сайт, де все є в наявності та швидка доставка. Може, порадите, де ви замовляли?
Неактивен
Не думав, що знайти запчастини для мого пилососа буде настільки просто. Коли він перестав працювати, уже готувався до покупки нового. Та знайомий порадив сайт, де є запчастини до побутової техніки https://spparts.com.ua/ за адекватною ціною. Перейшов, знайшов потрібний товар, зробив замовлення за кілька хвилин. Приємно здивувався швидкій доставці — через два дні все вже було в мене. Встановив самостійно без проблем. Зараз пилосос працює як новий, і я зекономив чималу суму.
Неактивен