Вы не зашли.
Хочу на лето поменять одеяло и купить себе что-то новое, легкое.
Можете мне посоветовать магазин, где такое продается?
Неактивен
Ох, я тоже люблю на лето поменять одеяло. Раньше укрывалась простынью, но этого мало. Поэтому выбрала себе легкое одеяльце на сайте https://tk-domtex.com.ua/ru/categories/kovdri Тут же брала и на зиму теплое пуховое. Магазин классный - тут столько текстиля по нормальным ценам, я такого еще нигде не видела, еще и доставка быстрая. Чудо, а не сайт!
Неактивен
matvey :
Хочу на лето поменять одеяло и купить себе что-то новое, легкое.
Можете мне посоветовать магазин, где такое продается?
я летом вообще одеяло прячу в шкаф.
простынью укрываюсь.
Неактивен
Ось вам огляд магазину в якому ви можете купити наматрацник та ковдру файної якості. Мені дуже сподобався наматрацник Із відбірної вовни мериносу, він дуже теплий і комфортний. Зразу я замовила разом з ним і ковдру з вовни вівці, вона теж гарна.
Неактивен
О, то мені якраз таке треба. Зараз вже жаркувато стає спати під пуховою ковдрою)
Неактивен
Привіт, всім. Якщо потрібна літня ковдра раджу обирати в магазині Ananasko - це український бренд, що був створений у Хмельницькому. Тут є гарний вибір ковдр, подушок та постільної білизни для комфортного відпочинку. Гарна якість та доступна ціна якісного текстилю. Заходьте за покупками, тут є гарні знижки на більшість товарів.
Неактивен