Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 16/01/2022 15:21:21

G.Alvina
New member

Які є процедури для обличчя, щоб омолодити шкіру?

Дівчата, хто користується послугами косметологічних клінік? Порадьте, які процедури для обличчя дозволяють регенерувати тканини, прибрати зморшки та омолодити шкіру. Цікавлять саме безболісні, безін'єкційні, але ефективні процедури для догляду за шкірою обличчя, шиї та зони декольте.

Неактивен

#2 16/01/2022 15:24:59

Наталя84
New member

Re: Які є процедури для обличчя, щоб омолодити шкіру?

Є три найбільш ефективні безін'єкційні процедури для обличчя https://www.pani.best/dohlyad-za-oblych … y-liftynh/ , це ендосфера-терапія, фотоомолодження та лазерний ліфтинг. Вони дозволяють швидко та безболісно прибирати зморшки, мімічні заломи, нерівний колір та блідість шкіри, усувають сухість та лущення, прибирають мішки під очима та знімають набряки.

Ендосфера-терапія - це апаратний масаж спеціальним приладом із насадкою-маніпулятором. За рахунок компресійного впливу на тканини обличчя або шиї вивільняється венозна кров та лімфа, покращується їх циркуляція. Це позитивно позначається на стан тканин та шкірного покриву.

Фотоомолодження - вплив на тканини і шкіру обличчя імпульсними променями, що випромінюються спеціальним апаратом. Це абсолютно безболісна і дуже ефективна процедура догляду за шкірою обличчя. Результати покращення видно буквально після першої-другої процедури.

Лазерний ліфтинг – це омолодження та підтяжка шкіри обличчя шляхом дії лазерних променів на глибокі та поверхневі шари шкіри без пошкодження епідермісу. Промені пропускаються через спеціальні фракційні ґрати, діляться на безліч мікропроменів і точково впливають на дерму, відновлюючи мікропошкодження, видаляючи зморшки та інші дефекти шкіри обличчя.

Неактивен

#3 27/01/2022 12:02:40

Natalia Ruda
New member

Чекати доки шкіра стане зовсім старою я не хочу, тому постійно пробую щось нове по догляду та одна з моїх улюблених процедур, це ін'єкція Radiesse Львів https://tetyanalutsyk.com.ua/konturna-plastika-radiesse . Це дуже ефективний засіб у боротьбі зі зморшками, навіть глибокими і його не потрібно колоти постійно. Думаю, що якщо ви звернетеся до клініки вам розкажуть усі подробиці, відштовхуючись від особливостей важей шкіри.

Неактивен

#4 10/02/2022 22:43:08

Anzhelka
New member

Хочу порадити крутих спеціалістів у косметологічній галузі у м.Львові - Косметологія Si на вул. Фурманській, 5 likecool

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений