Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 02/11/2021 17:33:51

Presto
Member

Нормальне житло в Києві

Хочу обрати собі квартиру яка буде для мене приводом для гордості та гарного настрою. Завжди мріяв жити в центрі Києва. Ось і зараз передивляюся комплекси поблизу центру. Можливо ви мені запропонуєте варіант де розвинена ділова, культурна та розважальна інфраструктура  столиці?

Неактивен

#2 04/11/2021 13:32:47

Konyaschka
Member

Re: Нормальне житло в Києві

Presto :

Хочу обрати собі квартиру яка буде для мене приводом для гордості та гарного настрою. Завжди мріяв жити в центрі Києва. Ось і зараз передивляюся комплекси поблизу центру. Можливо ви мені запропонуєте варіант де розвинена ділова, культурна та розважальна інфраструктура  столиці?

Хочете поділюсь з вами контактами ЖК Stanford https://stanford.kiev.ua/contact/ якщо честно то я для себе цей варіант підібрала.. мені він просто ідеально підходить по розташуванню, які там квартири, термін здачі, навіть вид на місто мені подобається. Ви подиветесь які технічні характеристики, що по терміну, чи все вас влаштовує і придбаєте гарну квартиру.

Неактивен

#3 05/07/2022 07:25:16

nishaknapp
Member

Re: Нормальне житло в Києві

It is critical to have high-quality content in terms of attracting people to come see the website, and that is exactly what this website provides. My site: 잘터지는 슬롯캠프

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений