Вы не зашли.
Є таунхаус, з вітальні є вихід на невелику ділянку 7 * 20 метрів, з ухилом. Хотілося б ландшафтний дизайн ділянки замовити, так би мовити створити затишну зону відпочинку. Відразу біля виходу відкрита тераса для чаювання -) в самому кінці ділянки плануємо, що то типу альтанки або веранди, де можна посмажити м'ясо і посидіти з гостями. Посередині хотілося б рівну площадку газон, дітям побігати босоніж, при бажанні поставити тенісний столик і пограти. Ось те що спало на думку тут, чекаю критики.
Неактивен
Хочу ближе к лету тоже на даче привести территорию в порядок.
Неактивен
Мои родители вот в этой кампании заказывали ландшафтный дизайн, результатом выполненной работы остались очень довольны. У них на сайте есть фото выполненных ими работ, и мне кажется что одна из тех фото это и есть та, что сделали у моих родителей. Вот у нас такое как на данном фото
Неактивен
Если вы ищите компанию, которая занимается ландшафтным дизайном, то я бы вам посоветовала обратится в компанию ландшафтного дизайна «Етіс», они обустраивали территорию на моей даче и я осталась очень довольна их работой. Вот их сайт http://etis.vn.ua/ и тел. (096) 769-75-31.
Неактивен