Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 09/01/2019 21:56:40

Димон
Member

Як провести газ в будинок

Люди, хто нещодавно проводив газ в будинок, скажіть, це дорого? Я хочу провести газ і зробити газове опалення в ньому, але не знаю з чого мені почати і куди йти. Від діда дістався старий будинок, ось хочу зробити там ремонт і переїжджати з дітьми туди жити, але електрикою опалюватися якось дорогувато, а газу немає, дід опалювався пічним опаленням

Неактивен

#2 09/01/2019 22:11:29

Re: Як провести газ в будинок

Вам в будь-якому випадку потрібно звертатися в міськгаз, там вам скажуть де проходить найближча труба, в яку можна зробити врізку, скільки це буде коштувати і т. д і т. п Ви не розраховуйте що це буде швидко і дешево

Неактивен

#3 09/01/2019 22:21:07

Нюра
Member

Я підписуюся під кожним словом коментаря вище, газифікація це дуже складний процес, починаючи від зборів документів, закінчуючи технічною роботою. Вам доведеться виконати велику роботу і налаштовуйтесь що, все це буде не швидко. Я вважаю, що потрібно поберегти свої сили і нерви, і звернутися до допомоги фірми, яка вам сама зробить газифікацію вашого будинка.

Отредактированно Нюра (10/01/2019 12:09:40)

Неактивен

#4 09/01/2019 22:39:50

Dabrina
Member

Ви що думаєте, що зараз на відміну від електричного опалення, опалюватися газом дешевше? Ви знаєте які рахунки за газ людям приходять? Я б на вашому місці задумалася, чи варто проводити чи ні

Неактивен

#5 09/01/2019 22:41:54

Badim Pyrin
Member

Справді? Я якось не замислювався над цим, завжди важалось що опалюватись газом вігідніше. Треба поміркувати....

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений