Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 10/03/2021 17:46:40

G.Alvina
New member

Фіброзно-кістозна мастопатія: хто стикався, чим лікували?

Була на УЗД, лікар написав фіброзно-кістозна мастопатія ....... Два роки тому пила Мастодінон, крім сказу ефекту не помітила. Може у кого було, що вам реально допомогло? Набридло вже, що груди "пече" періодично. До лікаря ще не скоро. Заздалегідь дякую.

Неактивен

#2 10/03/2021 17:48:56

Наталя84
New member

Re: Фіброзно-кістозна мастопатія: хто стикався, чим лікували?

Тут описано, як діагностується, чим і як лікується фіброзно-кістозна мастопатія — https://pani.best/mastopatiia-prychyny- … astopatii/ , але це так ... для ознайомлення. Ніякої самодіяльності! Обов'язково до лікаря!!! І обов'язково ще раз УЗД!! Хто його знає, що там болить!!! Симптоми можуть бути ті ж, а болячка абсолютно нова !!!
Якщо все таки фіброзно-кістозна мастопатія, то все одно все індивідуально. Конкретно мені допомогли таблетки МАСТАДІНОН (це набір трав і ще чогось і точно без гормонів). За статистикою: 60% мастопатій не залежно від характеристик і локалізації дають позитивну реакцію на нього, що виражається в зникненні більшості симптомів. Їх довго треба пити - до 4 місяців, але больові відчуття у мене пішли на четвертий день прийому препарату.
Ще є біорезонансні обстеження і терапія. Там на ваше прохання можуть підібрати конкретний гомеопатичний препарат, до якого конкретно ваша фіброзно-кістозна мастопатія буде чутлива. Я підібрала, купила, поки не пила.
І ще раз - знайдіть час і можливість і покажіться лікарю, хоча б гінекологу, а краще, якщо гроші дозволяють, відразу до мамолога.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений