Вы не зашли.
Собираемся приобрести с женой автомобиль. Вопрос, реально ли сразу при переоформлении сделать доверенность? Ибо водить собираемся и я, и жена один и тот же автомобиль. Или же эту процедуру проводят уже после?
Неактивен
Вы все в кучу смешали - или ездите по доверенности. Или переоформляете на себя. А ездить можно кому угодно.
Неактивен
Обратитесь лучше к нотариусу Володе. Может, при оформлении купли-продажи можно будет сразу сделать доверенность. У Чуловского Владимира Анатольевича запись, конечно, плотная, но я думаю по телефону проконсультировать он точно сможет, чтобы вы понимали, готовить документы или нет. Процедура эта недолгая, я просто у Чуловского тоже делал доверенность на жену для права подписи, так за 20мин справились.
Неактивен
Треба просто звернеться до нотаріуса і зробити довіреність на дружину. Там нічого складного немає. Самий адекватний нотаріус в Києві Чуловскій Володимир нотаріус, звернися до нього. У нього офіс в центрі, територія закрита, в'їзд тільки через шлагбаум, так що з паркуванням проблем не буде. Я до нього звертався недавно, коли квартиру купував, він допомагав все оформити та завірити. Ось його номер 099 633 14 31 тут ти можеш записатися на консультацію. Працює він швидко, помічники є, а головне, що цінник не задирає, як більшість зараз в Києві.
Неактивен