Вы не зашли.
Доброго дня. Хто інвестував в новобудови? Як вигідно вкласти гроші?
Неактивен
Привіт. Інвестувати можна як і в квартири, так і в нежитлові приміщення, вирішувати Вам. Якщо хочете більш детально дізнатися про квартири в новобудовах Львова, почитайте ось цю статтю https://archgrid.info/kvartyry-v-novobu … lvova.html . В статті є багато цікавої інформації про популярні зараз житлові комплекси.
Неактивен
Краще мати свій будинок. Ми придбали участок землі зі старою хатинкою, знесли його, за допомогою професіоналів, ось на цьому сайті, та вже скоро будемо переїзжати в новий. Тому інвестувати краще в будинок без сусідів.
Неактивен
Я лично так сильно хочу купить свою собственную квартиру, но я вот уже месяц ищу инфо, как сделать это выгодно, а кто знает как это сделать?
Неактивен
Сейчас многие снимают квартиру, но вы подумайте сами, ведь сколько это уходит денег. Я решила купить квартиру, точней я заняла денег у родителей и купила квартиру с помощью украинской биржи aeaep.com.ua и всю информацию я нашла тут. У меня получилось купить её очень выгодно, как раз к Новому Году мы закончили ремонт и я вот туда переезжаю, мечты сбываются.
Неактивен
Я думаю, что инвестирование в недвижимость - это лучшее вложение. Но если есть конечно деньги))
Неактивен