Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 22/12/2020 16:50:14

VivatO
Member

Хто інвестував в новобудови? Як вигідно вкласти гроші?

Доброго дня. Хто інвестував в новобудови? Як вигідно вкласти гроші?

Неактивен

#2 22/12/2020 16:59:33

Killers
Member

Re: Хто інвестував в новобудови? Як вигідно вкласти гроші?

Привіт. Інвестувати можна як і в квартири, так і в нежитлові приміщення, вирішувати Вам. Якщо хочете більш детально дізнатися про квартири в новобудовах Львова, почитайте ось цю статтю https://archgrid.info/kvartyry-v-novobu … lvova.html . В статті є багато цікавої інформації про популярні зараз житлові комплекси.

Неактивен

#3 22/12/2020 21:55:48

Олег123
New member

Краще мати свій будинок. Ми придбали участок землі зі старою хатинкою, знесли його, за допомогою професіоналів, ось на цьому сайті, та вже скоро будемо переїзжати в новий. Тому інвестувати краще в будинок без сусідів.

Неактивен

#4 29/12/2020 14:56:45

Alisik
Member

Я лично так сильно хочу купить свою собственную квартиру, но я вот уже месяц ищу инфо, как сделать это выгодно, а кто знает как это сделать?

Неактивен

#5 29/12/2020 15:17:15

MelnykMaria
New member

Сейчас многие снимают квартиру, но вы подумайте сами, ведь сколько это уходит денег. Я решила купить квартиру, точней я заняла денег у родителей и купила квартиру с помощью украинской биржи aeaep.com.ua и всю информацию я нашла тут. У меня получилось купить её очень выгодно, как раз к Новому Году мы закончили ремонт и я вот туда переезжаю, мечты сбываются.

Неактивен

#6 29/12/2020 15:27:53

galinamoroz
New member

Я думаю, что инвестирование в недвижимость - это лучшее вложение. Но если есть конечно деньги))

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений