Вы не зашли.
Людям зараз так добре задурили голови всякими вірусами, що дивлюся багато людей активно наживаються на продажах масок і антисептика. У нас навіть в місті є бізнесмени, які закуповують оптом антисептик, а потім вже розливають його по маленьких пляшечках. І добре йде така справа. Люди із задоволенням себе поливають ними і щасливі. Дивно звичайно, Чи не так?
Отредактированно kinza (23/10/2020 16:14:42)
Неактивен
На жаль така реальність, що люди навіть не вірять своїм очам і їм легко через вуха або мізки вкласти інформацію масово, що вони хворі, що вони вимирають цілими купами, що допомагає тільки антисептик і маски. І що інакше ні як не жити. І ходять ці нещасні люди, бояться за своє здоров'я і вмиваються активно антисептиком і вірять в силу маски в магазинах.
Неактивен
У нас теж люди активно використовують антисептик в магазинах, миють їм все підряд. Та й себе бризкають. Я теж думаю, що це ненормально. Але схоже людей в цьому вже не переконати. Вони собі вбили в голову, що їм загрожує небезпека і що вимруть як мамонти, від якоїсь там бактерії. Але не важливо. До речі у нас теж бізнес добре йде з продажу антисептика. І закуповують його оптом в компанії ТОВ "АТК-Україна" https://atk-ua.com/ua / Ну а чому б і ні? Люди готові платити великі гроші за такий порятунок.
Отредактированно antina (23/10/2020 18:02:01)
Неактивен
Я ось це теж думала про те,щоб взяти та зробити такий бізнес і по швидкому заробити багато грошей. Адже і правда, якщо так подивитися яка ціна в компанії ТОВ "АТК-Україна" в антисептик. То виходить дійсно можна відмінно на цьому заробити. А з іншого боку, що то мене утримує. А ви б так заробляли?
Неактивен