Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 01/09/2020 12:08:02

Покупка авто в США

Усім привіт. Мені потрібні контакти компаній, які продають машини з доставкою із Америки у нашу країну. Можете відписатися зараз та проконсультувати мене з цього приводу, куди саме треба заглянути?

Неактивен

#2 01/09/2020 12:19:17

Re: Покупка авто в США

Так, звісно. Я сама почала шукати в інтернеті інформацію теоретичного плану нещодавно і з’ясувалося, що можна одразу оформити доставку з Америки на дім, у будь-яке місто України. Це дійсно дуже вдала ідея, тому не змогла пройти повз ваше повідомлення і вирішила відписатися та проконсультувати. Обрати машини з Америки та купити можна ось тут  https://carfast.express/auction  і якщо виникають питання, то звертайтеся напряму до менеджера carfast.express, який підкаже у якому саме напрямку рухатися. Тому, я вважаю, що треба завжди усе детально вивчати і лише потім, через деякий час обирати машину та купляти її на одному з американських аукціонів.

Неактивен

#3 19/09/2020 23:34:15

mashenberd
Member

Re: Покупка авто в США

Привет! Ой а что это так модно стало гонять машины из США? Я вот и в Украине смог купить очень классный автомобиль! А все потому, что друг порекомендовал мне обратиться за услугой автоподбора сюда так как он и сам сотрудничал с этой компанией. Здесь вам сделают все - найдут авто, проверят его по базам, выедут на осмотр и даже поторгуются с продавцом.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений