Вы не зашли.
Привіт, усім. Не очікувала, що так важко буде знайти та купити на одному з сайтів сонячні батареї, тому вирішила відправитися шукати інформацію в інтернеті і мені потрібна ваша консультація та допомога. Що скажете?
Неактивен
Скажу, що треба продивитися уважно статті та відгуки в інтернеті, а вже потім – рішення остаточне приймати з якою саме компаніє вести співпрацю. Я знайшла на цьому сайті https://ecoenerhiia.ua/ сонячні батареї і є можливість одразу проконсультуватися з цього приводу з менеджером, продивитися уважно каталог і через деякий час оформлювати своє замовлення, як це зробила я. Не бійтеся задавати питання, бо це дійсно вдала ідея, спочатку провести порівняльну характеристику, а вже потім – оформити замовлення напряму і отримати його вже через деякий час. Корисні сайти я завжди собі у закладки браузера кидаю, щоб не загубити їх.
Неактивен
Я себе в интернете одну панель взял, но не помню где уже ...
Неактивен
Сонячна енергія - це найперспективніше джерело енергії. Але доглядати за такими батареями не просто. А лише від однієї толку не дуже багато. Так що отопити власний будинок чи просто забезпечити електроенергією ви не зможете. Їх потрібно встановити багато, але в такому випадку потрібно продавати електроенергію державі по так званому зеленому тарифу. Ну, заморочок там дуже багато.
Неактивен
Мій чоловік часто їздить за кордон і хотів теж встановити сонячні батареї, щоб мати змогу опалювати новий будинок. Але потім почали детальніше вивчати це питання і як виявилося, все дуже не просто. Тому обдумали все ще раз і вирішили встановити сучасну економічну систему опалення. І знаєте, не пожаліли. Звернулися у компанію Столиця Інстал https://www.stolytsa-instal.com.ua/ru/m … topleniya/ . Там працюють справжні професіонали, зробили все швидко та якісно. Допомогли вибрати все обладнання та встановили за короткий термін. До кінця серпня у них акція - проект у подарунок при замовленні монтажних робіт. А ми свого часу заплатили чималу суму за таку послугу.
Неактивен