Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 09/08/2020 20:53:15

Janna
Member

Детская коляска

Я должна через пару месяцев родить и хочу заранее все подготовить для малыша. Подскажите, на какие коляски обратить внимание? Стоит брать 3 в 1?

Неактивен

#2 09/08/2020 21:37:11

Apple
Member

Re: Детская коляска

Если Вам нужно будет автокресло, то есть смысл покупать детскую коляску 3 в 1, все вместе получается дешевле. При выборе смотрите, чтобы она удобно складывалась, ткань была прочная, большие колеса, люлька не продувалась. Вы на какой бюджет рассчитываете? Как вариант, можете глянуть цены по ссылке https://nosorog.net.ua/1409-detskie-kolyaski

Неактивен

#3 09/08/2020 21:47:22

Nillit
Member

Мы покупали коляску фирмы Пег Перего в Антошке, хоть она и стоила, как самолет. Зато отслужила 3 года и продали практически за полную цену.

Неактивен

#4 09/08/2020 21:50:23

Romashka
Member

Берите коляску Чикко Пони, она легкая и компактная, стоит недорого. А, вообще, можно купить и бу на ОЛХ, там их много продают.

Неактивен

#5 10/08/2020 15:10:48

Janna :

Я должна через пару месяцев родить и хочу заранее все подготовить для малыша. Подскажите, на какие коляски обратить внимание? Стоит брать 3 в 1?

Вообще многие мамочки суеверны и заранее не покупает такое. Я брала коляску уже после родов, примерно уже представляла какую хочу. Изначально хотела 3в1, супруг поддерживал, мол автокресло пригодится однозначно, и поэтому купили 3в1 CHICCO Trio Best Friend. Она такая красивая и удобная, колеса достаточно проходимые, что немаловажно.
https://shop.mamindom.ua/image/cache/import_files/b9/b9fe0508-9aae-11ea-8b3f-000c29969954_6f66732a-9c3a-11ea-8b3f-000c29969954-200x200.jpg

Неактивен

#6 21/08/2020 19:44:49

Кендал
Member

Мені сестра заказала купити їй візочок для дитини. Але ж не дорогий, можна навіть вживаний. Хто може продає - дайте контакти.

Неактивен

#7 21/08/2020 21:42:52

bovobom
Member

Вам на який вік потрібні візочки? Люлькою чи вже сидяча форма має бути? Можете глянути візочки для дітей на сайті baby bazaar ua Тут є візочки для немовлят, а є й такі, що розкладаються, для більш старших малят. Це розпродають батьки речі дітей, з яких вони виросли, отже тому тут все дешево. Раджу вам саме на цьому сайті купити те, що треба малюкові, та заощадити кошти.

Неактивен

#8 27/08/2020 23:14:40

Artem72
Member

коли ми були вагітні, на жаль, не було достатньо грошей, аби купити якусь крутезну коляскуsad але я не хотів щоб моя жінка засмучувалась зайвий раз і почав шукати альтернативу..вирішив пошукати за кордоном, почав з Китаю, бо там за невелику ціну іноді можна знайти щось дійсно гідне..і мені трапився новий сервіс від нової пошти ,яка доставляє товари напряму з закордонних магазинів https://npshopping.com/ru/catalog/c/jd yikes прийшло швидко ,якість перевищила сподівання, бо заплатили ми не так вже й багато..і вся родина залишились задоволою..а особливо мій маленький синочокsmile

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений