Вы не зашли.
Продивлялася каталоги ювелірних прикрас і знайшла в інтернеті дуже цікаві варіанти, які заслуговують уваги. Але мені не подобаються ціни, бо вони якісь дуже космічні. Буду вам вдячна, якщо ви мені порадите де можна купити срібні сережки?
Неактивен
Свободный Человек :
Продивлялася каталоги ювелірних прикрас і знайшла в інтернеті дуже цікаві варіанти, які заслуговують уваги. Але мені не подобаються ціни, бо вони якісь дуже космічні. Буду вам вдячна, якщо ви мені порадите де можна купити срібні сережки?
В інтернеті почала робити покупки лише декілька місяців назад і вирішила, що треба спробувати придбати сережки для себе. Ось тут http://kashtanbc.com.ua/sergi/ срібряні сережки є можливість придбати за декілька хвилин усього. В каталозі представлене широке різноманіття варіантів на які вам треба звернути свою увагу. Я вважаю, що треба усі розділи вивчити, тому мені здається, що вам це сподобається – треба буде детально все продивитися і лише потім прийняти важливе рішення, що саме купувати? Я обираю прикраси: недорогі, красиві й з доставкою додому.
Неактивен