Вы не зашли.
Шукаю товари, які використовуються для випічки кондитерських виробів та для їх прикрашання. Може хто знає де можна у нас такі придбати, щоб було не дуже дорого, бо я початківець в цьому.
Отредактированно Катюша (13/06/2020 19:24:44)
Неактивен
На Аліекспрес все є - дуже великий вибір. Я там і продукти купувала, і барвники, і форми для випічки. Єдине трішки треба почекати доставку.
Неактивен
Джоконда :
На Аліекспрес все є - дуже великий вибір. Я там і продукти купувала, і барвники, і форми для випічки. Єдине трішки треба почекати доставку.
Так,бачила. Але дійсно дуже довга доставка та й не завжди може прийти те, що замовляю. А час то іде. Мені б щось в Україні.
Неактивен
Катюша :
Джоконда :
Так,бачила. Але дійсно дуже довга доставка та й не завжди може прийти те, що замовляю. А час то іде. Мені б щось в Україні.
А ви на Розетці не дивились? Можливо там є те,що шукаєте. Бо я деколи туди заходжу і купую подібні речі. Ось на Пасху собі замовляла прикраси.
Неактивен
Є багато магазинів з товарами для кондитерів і там можна придбати все необхідне. Я теж печу, трохи на замовлення це роблю і все необхідне купую ось тут https://tortino.com.ua/product-category … h-vyrobiv/ Якість гарна, і ціни не дуже великі в порівнянні з іншими магазинами.
Отредактированно Святана (13/06/2020 20:10:52)
Неактивен