Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/02/2020 12:07:56

jord
Member

Рекрутинговое агенство

у кого есть на заметке рекрутинговое агентство во Львове ? Нужно набрать не большой штат сотрудников в it-компанию

Неактивен

#2 23/02/2020 12:53:06

Re: Рекрутинговое агенство

Могу посоветовать вам вот это рекрутинговое агенство по подбору it-специалистов  https://bcareagency.com/ua/recruitment-services/ работают очень оперативно, Нам срочно нужен был сотрудник, нашли буквально за 3 дня, даже обучать не пришлось, сразу приступил к работе.

Неактивен

#3 27/08/2025 22:53:07

Srip
Member

Я зараз стою перед важливим вибором і, чесно кажучи, гублюся. У нашій компанії плануємо розширення команди, але власними силами впоратися із пошуком потрібних фахівців буде дуже складно. Тому я вирішив звернутися до професіоналів, які спеціалізуються на підборі персоналу. Є чимало різних агентств, проте зрозуміти, яке з них дійсно ефективне та заслуговує на довіру, не так просто.

Неактивен

#4 27/08/2025 22:59:20

гитрин
Member

Я добре розумію твої сумніви, адже ринок рекрутингових послуг переповнений пропозиціями, і не завжди можна швидко відрізнити тих, хто працює на результат, від тих, хто лише імітує активність. З власного досвіду можу порадити звернути увагу на рекрутингову агенцію BestHeads . Їхня сильна сторона — комплексний підхід до підбору персоналу: вони не просто шукають резюме, а глибоко аналізують потреби бізнесу, підбираючи людей, які відповідають як технічним вимогам, так і культурі компанії. Ще один вагомий плюс — їхня спеціалізація в ІТ-сфері, де потрібен швидкий та точний підбір. Крім того, вони мають прозору систему комунікацій: відразу обговорюють умови, строки та гарантії, щоб уникнути непорозумінь. Я працював із ними, коли треба було швидко закрити кілька вакансій, і можу підтвердити, що результат виправдав очікування.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений