Вы не зашли.
Привіт, форумчани. Треба порада по будівництву - чим можна утеплити підлогу на дачі? Вона в нас "раритетна" від дідуся дісталася, переробляємо по мірі своїх можливостей, все в ній добре, але на першому поверсі знизу йде холод.
Неактивен
Так холодна підлога це не дуже добре, весь ефект від опалення пропадає. Ну по-перше, як на мене треба зробити гідроізоляцію, я брав рідку водонепроникну мастику, це захистить від вологості.
Неактивен
Так хородна підлога це не добре, весь ефект від опалення пропадає. Ну по-перше, як на мене треба зробити гідроізоляція, я брав рідку водонепроникну мастику, це захистить від вогкості.
Неактивен
Ми використовували для утеплення мінеральну вату, коли перебудовували горище під житлове приміщення, вона легка в використанні, не викликає алергії і до того добре тримає тепло, а ще не дуже дорога, на момент ремонту це було для нас найголовніше. Замовляв в магаизині Пан Тепло , там ціни нормальні.
Неактивен
У вашому випадку добре викорустати мінеральну вату, але з фольгованою підложкою. Фольга буде перешкоджати проникнинню вологи знизу, тому рівень вологості у приміщенні повинен значно впасти.
Неактивен