Вы не зашли.
Страниц: 1
Як правильно підібрати окуляри, коли праве і ліве око мають різні діоптрії? У мене різниця не дуже маленька, одним оком бачу помітно чіткіше, а другим навіть у старих окулярах картинка трохи слабша. Не хочу просто взяти однакові лінзи, бо переживаю, що очі швидше втомлюватимуться. На що дивляться під час підбору і чи потрібні якісь додаткові вимірювання?
Неактивен
Тут краще не орієнтуватися лише на те, як ти бачиш через пробну оправу. Для кожного ока визначають свою рефракцію, перевіряють гостроту зору і вже потім підбирають окрему оптичну силу лінзи. При помітній різниці діоптрій важливо ще оцінити, чи комфортно мозок сприймає зображення від обох очей разом. Під час примірки варто походити, почитати текст і подивитися вдалину, а не оцінювати результат за кілька секунд.
Неактивен
А як тоді зрозуміти, що рецепт справді підібраний нормально? Мені раніше просто назвали діоптрії для кожного ока, але про різницю між ними особливо нічого не пояснили. Ще цікавить товщина лінз, бо одна лінза в мене має бути сильнішою і не хочеться отримати дуже різні за виглядом скельця. Чи враховують під час замовлення міжзіничну відстань окремо для правого та лівого ока і чи має значення вибір оправи?
Неактивен
juguh :
А як тоді зрозуміти, що рецепт справді підібраний нормально? Мені раніше просто назвали діоптрії для кожного ока, але про різницю між ними особливо нічого не пояснили. Ще цікавить товщина лінз, бо одна лінза в мене має бути сильнішою і не хочеться отримати дуже різні за виглядом скельця. Чи враховують під час замовлення міжзіничну відстань окремо для правого та лівого ока і чи має значення вибір оправи?
Я б у такій ситуації почав саме з перевірки зору, а не з вибору готових лінз. У Люксоптиці є перевірка гостроти зору, комп’ютерна діагностика, консультація офтальмолога та підбір оптичних лінз для окулярів. Під час обстеження можна уточнити параметри кожного ока і вже за ними визначати корекцію. Лінзи для окулярів https://luxoptica.ua/ua/optical-lenses/ підбирають не обов’язково однакові: їхня оптична сила може відрізнятися відповідно до рецепта. Також варто сказати фахівцю, для чого саме потрібні окуляри постійного носіння, роботи за комп’ютером, читання чи водіння.
При різниці рефракції має значення не тільки сама діоптрія, а й те, наскільки комфортно обидва ока працюють разом. Окремо можуть враховувати міжзіничну відстань, посадку оправи та положення оптичних центрів, тому самостійно переносити старий рецепт у нові окуляри не завжди доречно. Я б звернувся в супермаркет окулярів Люксоптика і під час перевірки одразу сказав про різницю між очима. Там підбір рецепта для окулярів включає консультацію спеціаліста, авторефрактометрію, перевірку гостроти зору та рекомендацію засобу корекції.
Неактивен
Работа с падающим светом и контрастными цветами в этой иллюстрации выглядит просто потрясающе! Детализация персонажей и окружающих текстур выдает огромное количество времени, вложенного в этот проект. С нетерпением жду ваших новых графических работ и концепт-артов! boost-winonline.org
Неактивен
Страниц: 1