Вы не зашли.
Хто користується контактними лінзами, які моделі вам здаються найзручнішими саме для очей? Я тільки починаю розбиратися в цьому питанні й поки гублюся серед різних варіантів. Цікавить, щоб протягом дня не було сухості, печіння чи відчуття стороннього предмета, особливо коли доводиться багато часу проводити за комп’ютером.
Неактивен
Тут багато залежить не стільки від самої назви лінз, скільки від того, наскільки вони підходять конкретним очам. Варто дивитися на матеріал, кисневу проникність, вміст вологи та режим заміни. Комусь комфортніше з одноденними, бо не потрібно їх очищати та зберігати, а комусь краще підходять варіанти планової заміни. Ще важливо правильно підібрати базову кривизну та діаметр, адже невідповідні параметри можуть швидко викликати дискомфорт.
Неактивен
Тобто виходить, що просто взяти лінзи з високим вмістом вологи недостатньо? Я чомусь думав, що саме цей показник найбільше впливає на комфорт. У мене очі можуть втомлюватися після кількох годин за монітором, тому не хотілося б придбати варіант, який спочатку здаватиметься нормальним, а потім почне пересушувати очі. Мабуть, треба ще враховувати тривалість носіння протягом дня.
Неактивен
Korwor :
Тобто виходить, що просто взяти лінзи з високим вмістом вологи недостатньо? Я чомусь думав, що саме цей показник найбільше впливає на комфорт. У мене очі можуть втомлюватися після кількох годин за монітором, тому не хотілося б придбати варіант, який спочатку здаватиметься нормальним, а потім почне пересушувати очі. Мабуть, треба ще враховувати тривалість носіння протягом дня.
Так, одного показника справді мало. Дуже вологий матеріал не обов’язково буде найкомфортнішим саме для ваших очей, тому краще орієнтуватися на комплекс характеристик і рекомендацію спеціаліста після перевірки зору. Я б ще звернув увагу на режим заміни та гігієну, адже навіть хороші лінзи можуть спричиняти дискомфорт, коли їх носять довше рекомендованого часу або неправильно доглядають за ними.
Коли вже визначили параметри, зручно переглядати різні варіанти в інтернет-магазині LINZA, де можна порівняти характеристики, термін заміни та призначення. Там варто уважно читати опис кожного варіанта й підбирати його не лише за ціною. Для першого замовлення я б не експериментував навмання, а спочатку уточнив у офтальмолога потрібні параметри, а вже потім шукав відповідні контактні лінзи https://linza.ua/uk/contact-lenses/ та засоби догляду.
Неактивен