Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 24/09/2026 18:36:40

Melisa
Member

Шумоізоляція авто

Давно думаю зробити шумоізоляцію автомобіля, особливо тому, що на швидкості досить сильно чути шум від дороги. Підкажіть, хто вже робив шумоізоляцію, чи справді різниця відчутна? І які зони авто краще обробити в першу чергу?

Неактивен

#2 25/09/2026 13:43:27

Rennata
Member

Re: Шумоізоляція авто

Так, різниця після якісної шумоізоляції зазвичай добре відчувається, особливо під час їзди трасою. У першу чергу я б звернув увагу на двері, підлогу, колісні арки та багажник, оскільки саме через ці зони в салон часто потрапляє багато стороннього шуму. Але краще спочатку визначити основні джерела шуму, а вже потім підбирати комплекс обробки під конкретний автомобіль.

Неактивен

#3 27/09/2026 17:57:41

Nairutel
Member

Re: Шумоізоляція авто

Робив, бо для мене сторонні шуми в салоні не є добре, звертався в Auto Safe Culture . Особливо це відчувалося під час поїздок по трасі, коли додавався шум від дороги, коліс та інших деталей автомобіля. Після шумоізоляції в салоні стало помітно тихіше, розмовляти під час поїздки тепер комфортніше, та й загалом довгі поїздки тепер комфорні. Добре, що можна підібрати варіант робіт саме під автомобіль і свої потреби.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений