Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/09/2026 11:00:46

Srip
Member

Перекус в дорогу

Що зазвичай берете з собою в дорогу, коли звичайні бутерброди вже набридли? Мені останнім часом хочеться знайти якийсь компактний перекус, який не треба готувати перед поїздкою і який нормально поміщається в рюкзак. Горіхи та солодке підходять не завжди, тому придивляюся до сушеного м’яса, джерків, ковбасок або чогось подібного. Цікаво, де є достатньо різних смаків, щоб не купувати щоразу один і той самий варіант.

Неактивен

#2 27/09/2026 11:01:19

гитрин
Member

Re: Перекус в дорогу

Для поїздок я якраз звернув би увагу на FoodBoom. Там зручно підібрати перекус під конкретну ситуацію: є джерки, сушена курка, в’ялена свинина та яловичина, бастурма, різні ковбаски й м’ясні чипси https://foodboom.ua/susheni-myasoprodukti/ . Фудбум цікавий тим, що смаки зовсім не обмежуються класичним солоним м’ясом. У каталозі трапляються, наприклад, курячі чипси з паприкою, барбекю, сиром, гірчицею, лаймом та чилі, а також сушена курка з кунжутом, часником, вишнею чи сиром. Для дороги я б узяв кілька маленьких упаковок із різними смаками, тоді під час поїздки не доведеться їсти одне й те саме. А якщо планується компанія, можна додати кабаноси, бастурму або м’ясні мікси й поставити все на стіл як закуску.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений