Вы не зашли.
Страниц: 1
Маю судовий спір щодо поділу нерухомості та компенсації часток у Тернополі. Справа непроста, бо є спільна іпотека і купка невиплачених рахунків. Знайомі радили звернутися до Петра Череватого, але чув про нього здебільшого в контексті розлучень. Хтось наймав його саме для цивільної чи майнової справи? Цікавить, як він працює з договорами, чи дійсно занурюється в деталі, а не просто називає загальні статті з кодексів.
Неактивен
Я звертався до нього торік якраз щодо майнового конфлікту з квартирою. Перша зустріч пройшла дуже ділово. Він відразу попросив показати інвестиційний договір, банківські виписки та квитанції за комуналку. Розклав перспективи зрозумілою мовою, без порожніх юридичних термінів. Чесно сказав, де наші вимоги обґрунтовані, а де суд може відмовити. Зайвих ілюзій не давав, але чітко розписав можливі варіанти захисту.
Неактивен
Дякую, це якраз те, що мені потрібно. Бо мені важливо зрозуміти реальний стан справ перед тим, як витрачати кошти на позов. А як у нього з представництвом у суді? Через роботу я часто їжджу по відрядженнях, тому взагалі не маю вільного часу сидіти під кабінетами чи ходити на засідання.
Чи можна домовитися про повне ведення справи під ключ за довіреністю? Ще цікавить фінансова частина. Чи фіксується розмір гонорару в договорі від самого початку, чи потім виставляють додаткові рахунки за кожен запит і заяву? Підкажи, які копії паперів краще взяти на першу розмову.
Неактивен
Під ключ працювати реально, для цього оформлюється ордер або довіреність, тому особисто ходити в суд не доведеться. Щодо грошей, обов'язково наполягай на детальному договорі про правничу допомогу.
У ньому треба розмежувати гонорар і судові витрати (мито, експертизи чи пошту). У мене все зафіксували на старті, тому жодних непередбачених доплат не з'явилося.
На першу розмову візьми копії угод, виписок та платіжок, а оригінали тримай удома. Випиши хронологію подій із датами на аркуш, щоб не гаяти час на згадування фактів.
Практику та умови, за якими веде справи адвокат Петро Череватий https://cherevatyi.com глянь на сайті перед візитом. Головне, не вір обіцянкам гарантованої перемоги, а обирай того, хто тверезо оцінює судову практику і ризики.
Неактивен
Страниц: 1