Вы не зашли.
Хочу знайти чоловікові подарунок на річницю, але з одягом чи парфумами цього разу не вгадати, та й хочеться залишити щось, що буде довго нагадувати про подію. Він носить прикраси, переважно срібні — є годинник, іноді надягає браслет або ланцюжок, тому думала подивитися щось у цьому напрямку. Проблема в тому, що в офлайн-магазинах або дуже прості моделі, або навпаки масивні речі, які йому точно не підійдуть. Чи є сенс замовляти чоловічі срібні прикраси онлайн? Цікавить саме реальний досвід: наскільки великий вибір, чи можна уточнити розмір перед покупкою і як усе виглядає після отримання?
Неактивен
tigrova.verunya :
Хочу знайти чоловікові подарунок на річницю, але з одягом чи парфумами цього разу не вгадати, та й хочеться залишити щось, що буде довго нагадувати про подію. Він носить прикраси, переважно срібні — є годинник, іноді надягає браслет або ланцюжок, тому думала подивитися щось у цьому напрямку. Проблема в тому, що в офлайн-магазинах або дуже прості моделі, або навпаки масивні речі, які йому точно не підійдуть. Чи є сенс замовляти чоловічі срібні прикраси онлайн? Цікавить саме реальний досвід: наскільки великий вибір, чи можна уточнити розмір перед покупкою і як усе виглядає після отримання?
Я саме так і шукала подарунок чоловікові минулого разу, тільки спочатку взагалі не могла визначитися між браслетом і ланцюжком. Хотілося, щоб прикраса була помітною, але без надмірної масивності, тому дивилася різні варіанти та порівнювала характеристики. У підсумку звернулася до «Срібна планета» — там мені допомогли зорієнтуватися по моделях і розміру, що для подарунка без примірки було важливо. Срібні прикраси для чоловіків та жінок – замовляйте онлайн на сайті https://silverplanet.com.ua/ — каталог досить великий, тому вдалося знайти саме той варіант, який я приблизно уявляла. Замовлення отримала без довгого очікування, прикраса була акуратно запакована, а вживу виглядала навіть краще, ніж на фото. Чоловік подарунок оцінив, носить досі, тому з вибором я тоді не прогадала.
Неактивен
Так, сенс є, особливо якщо в чоловіка вже є звичка носити срібні прикраси. Онлайн вибір зазвичай ширший, ніж у звичайному магазині, тому можна спокійно переглянути різні варіанти: від тонких ланцюжків і браслетів до більш стриманих перснів чи підвісок. Перед замовленням я б обов’язково уточнила довжину, розмір і товщину виробу, особливо якщо це браслет або перстень. Ще варто звернути увагу на фото прикраси з різних ракурсів та відгуки покупців, щоб краще уявляти її реальний вигляд. Якщо магазин нормально консультує перед покупкою і є можливість обміну чи повернення, то замовляти онлайн цілком можна. Для подарунка на річницю це навіть зручно, бо є більше шансів знайти щось не зовсім типове.
Неактивен
Я вважаю, та й читала про це, що срібні браслети Oniks https://www.svitstyle.com.ua/sribni-bra … 925-proby/ однаково вдало підійдуть на подарунок як жінкам, так і чоловікам. Тут головне правильно підібрати модель під стиль людини. Для жінки можна взяти щось більш витончене, з акуратними деталями або камінням, а чоловікові більше підійде стриманий браслет без зайвого декору. Мені подобається саме срібло, тому що така прикраса виглядає доречно і на кожен день, і для особливого приводу.
Неактивен