Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 18/09/2026 21:19:27

Erratum
Member

Фідер на стоячій воді

Привіт усім! Хочу спробувати фідерну ловлю на місцевому ставу, де немає течії. Підкажіть, яке краще вудилище підібрати новачку для таких умов, щоб не переплачувати та комфортно рибалити на карася й плотву?

Неактивен

#2 18/09/2026 21:36:50

Ess
Member

Re: Фідер на стоячій воді

Вітаю! Для стоячої води взагалі не потрібні надто важкі чи дубові бланки. Тут краще працюють легенкі фідерні вудилища лайт або медіум класу з тестом до 60-70 грамів. М'яка вершинка дозволить помітити найніжнішу покльовку карася, а гнучкий бланк добре гасить ривки риби. Я свій перший інструмент для озер замовляв у магазині Flagman. Там вибір величезний, і я зміг підібрати чудові бюджетні фідерні вудилища https://flagman.ua/fiderni-vudylyshcha/c201225 під свої завдання. Рекомендую брати довжину 3.3 або 3.6 метра, це оптимальний варіант для дистанцій до 40-50 метрів. Також дивися на комплект вершинок у наборі, щоб були м'які квівертипи з графіту або скловолокна. На стоячій водоймі краще використовувати легкі пластикові годівниці, які не зариваються в мул. Головне — не перевантажувати бланк вище вказаного тесту і робити плавні закидання. З таким підходом ти отримаєш справжнє задоволення від процесу та чутливої снасті.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений