Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 16/09/2026 11:06:25

AlexK
Member

Електрокамін з керуванням

Привіт. Є таке питання. Облаштовую велику кімнату і хочу вбудувати електрокамін з керуванням через мобільний додаток і реалістичним ефектом полум'я з 10 кольорами. Важливо щоб був великий вибір розмірів і щоб модель мала вбудований динамік зі звуком. Де в Україні знайти такий варіант від перевіреного виробника?

Неактивен

#2 16/09/2026 12:12:57

LexZub
Member

Re: Електрокамін з керуванням

Таку модель знайти не так просто але я знаю де вона є. Firelands це магазин який займається саме електрокамінами і там є саме те що описуєш. Те що я маю на увазі коли кажу що там є ідеальний електричний камін під твій запит це Aflamo Majestic Pro від польського бренду Aflamo, полум'я AFLAMO PLUS з 10 кольорами і трьома швидкостями, вбудований динамік зі звуком потріскування дерева, керування через мобільний додаток на Android і iOS, розмір на вибір від 107 до 213 сантиметрів, в комплекті поліна і кристали, обігрів до 1.5 кВт, пульт і термостат. Firelands доставляють по всій Україні безкоштовно Новою поштою, а у Львові ще й монтаж включено. Сам там замовляв і залишився дуже задоволений.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений