Вы не зашли.
Треба подарунок батькам на новосілля, думав про графін, класичний, скляний. Може хтось підкаже перевірений магазин, щоб не пересилати щось биту.
Неактивен
Нещодавно вирішив трохи оновити сервірування на кухні, бо хотілося, щоб звичайні сімейні вечері стали більш затишними. Почав із невеликих покупок і серед іншого вибрав графін для води https://forward-ua.com/kuvshiny-i-grafiny який тепер постійно стоїть на обідньому столі. Раніше ми просто ставили звичайну пляшку з водою, але з графіном усе виглядає набагато охайніше. Особливо подобається, що через прозоре скло добре видно воду, а за бажання можна додати лимон, лайм або кілька листочків м’яти. Сам графін виявився досить практичним, тому користуємося ним щодня, а не залишили в шафі для якогось особливого випадку. Купував його в інтернет-магазині «Форвард», де сподобався великий вибір посуду та кухонних товарів. Там можна знайти як окремі речі для дому, так і замовити посуд оптом, якщо потрібно укомплектувати кафе, ресторан чи інший заклад. Ще для мене зручно, що багато різних категорій товарів зібрано в одному місці, тому не потрібно витрачати час на пошуки по різних сайтах. Покупкою залишився задоволений, а графін тепер став одним із тих предметів на кухні, якими користуємося набагато частіше, ніж я спочатку очікував. Тому «Форвард» можу порадити тим, хто хоче поступово оновити домашній посуд і при цьому мати хороший вибір.
Неактивен