Вы не зашли.
Останнім часом хочу трохи оновити свою колекцію, але не дуже хочеться брати перші-ліпші засоби. Важливо, щоб монолак добре наносився, рівномірно лягав на нігті та нормально тримався без швидких сколів. Порадьте, будь ласка, магазини, де купуєте самі. Буду вдячна за перевірені варіанти та ваші враження від якості.
Неактивен
Якщо купуєте онлайн, ще варто звернути увагу на магазини з великим вибором і детальними відгуками, щоб перед замовленням можна було порівняти кілька варіантів.
Неактивен
Я сама собі роблю манікюр та педикюр, тому ретельно підбираю необхідні товари, замовляю в NAILSMADE Shop , де знайшла хороший вибір однофазних гель-лаків. Мені подобається такий формат, бо не потрібно наносити окремо базу, колір і топ. Особливо зручно для педикюру, коли хочеться отримати акуратне тонке покриття без зайвого об'єму. Ще мені подобається, що на сайті до кожного товару є детальний опис, де вказані правила нанесення та зняття. Це хороша підказка для новачків, які тільки починають самостійно робити манікюр чи педикюр.
Неактивен