Вы не зашли.
Хочу замовляти безпосередньо від виробника, щоб мати нормальний вибір форматів і адекватну ціну. Підкажіть, де краще замовляти та на що звернути увагу при виборі упаковки?
Неактивен
Я б при виборі в першу чергу дивився на матеріал упаковки, її розміри, міцність і можливість замовлення потрібної кількості. Також варто уточнити мінімальну партію, терміни виготовлення та умови доставки. Якщо замовляти безпосередньо у виробника, часто можна підібрати більше варіантів під свої потреби та порівняти ціни.
Неактивен
Займаюсь кондитерською справою на дому вже багато років, відправляю по Україні, тому для мене упаковка справді має значення. Замовляла вже у різних виробників, але повертаюсь до перевіреного. У Валс-Принт краща кондитерська упаковка від виробника , подобається вибір і те, що можна підібрати потрібний варіант під різні десерти та є послуга розробки індивідуального дизайну, конструкції та розміру. Зручно, що виробник знаходиться в моєму місті, у Харкові, але по Україні доставляють замовлення Новою поштою. Тож, якщо вам потрібне якісне пакування для ваших десертів, раджу звернути увагу.
Неактивен