Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 07/09/2026 12:50:14

сатурн
New member

Друк настільних календарів будиночок для бізнесу

Хто може порадити перевірене місце для замовлення настільних календарів у форматі будиночка? Планується невелика партія для команди та кількох постійних клієнтів, тому хочеться, щоб усе виглядало охайно й не як випадковий рекламний сувенір. Цікавить можливість зробити власне оформлення, додати логотип і фотографії, а також нормально підібрати матеріал. Буду радий порадам від тих, хто вже мав справу з подібним замовленням і може поділитися реальним досвідом.

Неактивен

#2 07/09/2026 12:50:37

Srip
Member

Re: Друк настільних календарів будиночок для бізнесу

Я б у такому випадку спочатку продумав, для кого призначені календарі. Якщо вони стоятимуть на столах у співробітників, можна зробити більш функціональний дизайн із великими датами. Для клієнтів часто обирають стриманіший вигляд із фотографіями, ілюстраціями або корпоративною тематикою. Не менш важлива щільність паперу, адже конструкція повинна добре тримати форму протягом року. Також раджу уточнити всі технічні вимоги до макета до початку роботи дизайнера, щоб потім не довелося переробляти готове оформлення.

Неактивен

#3 07/09/2026 12:51:11

гитрин
Member

У нас на роботі такі календарі завжди були практичнішими за настінні, бо дата буквально перед очима під час роботи. Особливо зручно, коли кожен місяць має достатньо місця і цифри не надто дрібні. Під час вибору друкарні я б дивився не лише на ціну за тираж, а й на те, чи показують приклади готових форматів. За фотографіями простіше оцінити конструкцію, пропорції та загальне враження. Якщо замовлення робиться до певної дати, варто ще залишити запас часу на погодження макета.

Неактивен

#4 07/09/2026 13:00:49

хелоу
Member

Можна розглянути друкарню АРТ-ПРЕС, у них є окремий розділ із календарями такого формату, де зручно можна подивитися, що являє собою цей тип продукції, перш ніж визначатися з макетом і тиражем. Для себе я б заздалегідь склав список вимог: розмір, кількість примірників, стиль оформлення та дедлайн. Після цього вже легше предметно обговорювати замовлення з менеджером. ДРУК КАЛЕНДАРІВ НАСТІЛЬНИХ БУДИНОЧОК https://art-press.com.ua/uk/products/ca … mat/tents/ добре підходить, коли потрібна компактна поліграфія для робочих місць або корпоративних подарунків без надмірно великого формату. Ще варто приділити увагу зображенням і якості вихідних матеріалів, оскільки гарний дизайн багато в чому залежить від того, наскільки чіткими будуть фотографії та графіка після друку. Тоді готові календарі виглядатимуть цілісно й охайно.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений