Вы не зашли.
Хочу почути думку тих, хто вже займався будівництвом комерційної нерухомості: як визначити, якій будівельній компанії можна реально довірити такий проєкт? Тут бюджет значно серйозніший, ніж при звичайному ремонті, плюс є строки запуску об’єкта, технічні вимоги, документація та безліч нюансів, які можуть вплинути на кінцевий результат. Чи є сенс одразу шукати компанію повного циклу, яка може вести проєкт комплексно?
Неактивен
На мою думку, для такого формату якраз краще дивитися у бік компаній, які мають досвід комплексної реалізації, а не лише виконують конкретний вид робіт. Коли один підрядник може координувати різні процеси, значно простіше контролювати строки, якість і відповідність проєкту. Я б радив звернути увагу на CCG Development https://dev.ccg.ua/ . Компанія спеціалізується на реалізації будівельних та девелоперських проєктів, тому її варто розглянути саме тоді, коли йдеться про серйозну комерційну нерухомість. Звісно, перед укладанням договору я б запросив детальний кошторис, уточнив строки, склад робіт і попросив показати релевантні реалізовані об’єкти. Але як один із кандидатів для порівняння CCG Development виглядає цілком логічним вибором.
Неактивен