Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 14/08/2026 00:40:11

гитрин
Member

Закупити тканину

Де зараз можна купити тканину для штор на метраж? Хочу пошити портьєри самостійно, тому потрібен саме матеріал, а не готовий виріб. Цікавить щось щільніше, щоб штори добре тримали форму та красиво лежали. За кольором поки орієнтуюся на сірий або графітовий, але хотілося б подивитися ще кілька альтернатив. Може, хтось замовляв тканини онлайн і знає магазин із нормальним асортиментом?

Неактивен

#2 14/08/2026 00:42:44

хелоу
Member

Re: Закупити тканину

Я б перевірив Текстиль Контакт https://tk.ua/ . Там є багато тканин, які можна використовувати для пошиття портьєр, і вибір значно ширший, ніж просто кілька базових відтінків. Якщо хочеться темні штори, необов’язково зупинятися саме на графітовому. Цікаво можуть виглядати темно-сірий, тауп, шоколадний, оливковий або глибокий синій — залежно від того, який інтер’єр навколо. Ще я б не забував про фактуру: вона дуже змінює сприйняття кольору, особливо при природному освітленні. Тому краще дивитися не тільки на назву відтінку, а й на характеристики тканини. Якщо потрібна саме покупка матеріалу через сайт, можна купити тканину в інтернет магазині Текстиль Контакт, а потім використати її для індивідуального пошиття.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений