Вы не зашли.
Хочу поділитися враженнями від покупки манги в інтернет-магазині книг Сенс svobodapress.com.ua/shcho-take-manga-i-z-choho-pochaty-chytaty-putivnyk-dlia-novachkiv/ Замовляла видання для домашньої колекції, тому перед оформленням звертала увагу не лише на назву серії, а й на наявність конкретних томів, оформлення та загальний стан книжок. У цьому плані покупка пройшла дуже вдало. На сайті досить легко знайти потрібну мангу, а сама сторінка товару дає можливість зрозуміти, яке саме видання купуєш. Для мене це важливо, оскільки при замовленні серій не хочеться випадково взяти не той том або пропустити якийсь випуск. Оформлення замовлення виявилося простим і зрозумілим, без зайвих кроків. Після отримання посилки також не виникло жодних претензій. Книги були надійно запаковані, тому під час транспортування нічого не пошкодилося. Обкладинки залишилися рівними, сторінки не зім'яті, друк якісний. Приємно бачити, що до звичайної книжкової покупки ставляться уважно, адже для колекціонера стан примірника має значення. Самі томи читаються комфортно, малюнки чіткі, текст добре надрукований. Я задоволена не лише придбаними книжками, а й загальним досвідом замовлення. Не було ситуації, коли доводилося довго розбиратися із сайтом або переживати за стан посилки. Усе відбулося спокійно та без зайвих клопотів. Тепер, коли захочу доповнити свою колекцію новою серією або придбати наступні томи вже розпочатої, спочатку перевірятиму асортимент Сенсу. Для мене це хороший показник, адже повторне замовлення — найкраще підтвердження того, що покупка справді сподобалася.
Неактивен