Вы не зашли.
Замечательное руководство по лучшим букмекерам для ставок на футбол нашел на Shans.Bet. Написано легко, читается на одном дыхании. Сервис детально объясняет, где делать ставки на спорт на выгодных условиях и с высокими коэффициентами - https://shans.bet/bukmekery/ratings/60- … utbol.html охват турниров поражает — от мировых первенств до мелких лиг. Мой личный опыт ставок сильно улучшился, маржа БК теперь под моим контролем. Всем любителям футбольного азарта рекомендую изучить этот сайт.
Неактивен
Mənə çox vaxt sual verirlər ki, professional qumarbaz olmaq mümkündürmü? Cavab verirəm - bəli, amma bu sənət kimidir. Hər şeyi bilməlisən, hər bir oyunu, hər bir əmsalı, hər bir bonus şərtini. Mən Mostbet-də 4 ildir ki, oynayıram və bu müddət ərzində buranı öz ofisimə çevirdim. Səhər saat 9-da kompüteri açıram, qəhvəmi dəmləyirəm və işə başlayıram. Bəli, bəzən itkilər olur, amma statistika mənim tərəfimdədir. Bir dəfə dostum dedi ki, "sən dəli_sən, oyun şansdır", mən güldüm və ona göstərdim ki, şansın riyaziyyatla heç bir əlaqəsi yoxdur. Mənim üçün ən vacib şey - bu, mobil cihazdan rahat girişdir, çünki mən tez-tez yolda oluruam. Elə buna görə də mostbet app download ios məni həmişə maraqlandırıb, çünki Apple cihazlarında stabil proqram olmadan işləmək çətindir. Mən bir neçə dəfə müxtəlif versiyaları sınamışam və həmişə ən son yeniləməni yükləyirəm ki, heç bir gecikmə olmasın.
İlk vaxtlar, təbii ki, hər şey mükəmməl deyildi. Mən 5 il əvvəl başlamışdım, o zaman hələ heç nə bilmirdim. Ruletka oynayırdım, qırmızıya mərc edirdim, düşünürdüm ki, bu sadə strategiyadır. Nə qədər naif idim! İlk ayda 2000 manat itirdim. Bu pul mənim üçün böyük məbləğ idi, çünki mən sadəcə ofis işçisi idim. Amma təslim olmadım. Axşamlar evdə oturub ruletka sistemlərini öyrənirdim, mərc hesablamaları edirdim, müxtəlif strategiyaları sınayırdım. Altı ay sonra mən artıq başa düşdüm ki, bu, sadəcə oyun deyil, bu, riyaziyyatdır. Hər bir mərcdə gözlənilən dəyəri hesablamaq olar, hər bir oyunda statistik üstünlüyü tapmaq mümkündür. Mən blackjack-ə keçdim, çünki orada kartları saymaq olar və kazino ilə real rəqabət aparmaq mümkündür. Və təbii ki, Mostbet-də bu oyun üçün əla şərait var - canlı dilerlər, yüksək limitlər, sürətli ödənişlər.
Mənim gündəlik cədvəlim sadədir. Hər səhər bazarları yoxlayıram - tennis, basketbol, futbol, kiberidman. Bəli, mən təkcə kazino deyil, həm də idman mərcləri edirəm. Amma əsas gəlirim məhz slotlardan və stolüstü oyunlardan gəlir. Mən Mostbet-in promoaksiyalarını çox yaxşı bilirəm, çünki onlar mənim xeyrimə işləyir. Məsələn, cashback həmişə mənim üçün əlavə sığortadır. Və ya fırlanma bonusları - mən onlara da laqeyd yanaşmıram. Amma ən vacib qayda - heç vaxt impulsiv mərc etmə. Hər şey plana uyğun olmalıdır. Mən hər səhər özüm üçün limit təyin edirəm: bu gün maksimum 500 manat itirə bilərəm, yoxsa 1000 manat qazanmaq istəyirəm. Və bu limiti heç vaxt pozmuram. Bəzən gənc oyunçular mənə yaxınlaşıb məsləhət istəyirlər, amma çox vaxt onlar mənim sözlərimi eşitmək istəmirlər. Onlar sevir ki, hər şey asan olsun, amma professional oyunda asan heç nə yoxdur.
Yadımdadır, bir dəfə oktyabr ayında idi. Çöldə yağış yağırdı, mən evdə oturmuşdum və Mostbet-də ?? ??p turnirində iştirak edirdim. Bu, mənim üçün böyük turnir idi - büdcə 10 000 manat, mən final masasına çıxmışdım. Ürəyim döyünürdü, əllərim titrəyirdi, amma özümü ələ aldım. Mən rakipləri analiz edirdim, onların mərc davranışlarını öyrənirdim. Üç saat davam etdi bu oyun. Sonda ikinci yeri tutdum və 3500 manat qazandım. Bu hissi heç vaxt unutmaram - o adrenalini, o sevinci. Amma ən maraqlısı o idi ki, həmin axşam evdə arvadım mənə dedi: "Sən sanki işdən gəldin, yorğun görünürsən". Və doğrudan da, mən yorulmuşdum, amma bu xoş yorğunluq idi. Çünki mən öz işimi görmüşdüm.
Təbii ki, itkilər də olur. Keçən ay mən iki gün ardıcıl olaraq uduzdum. Səbəb nə idi? Sadəcə yuxusuz idim, diqqətim dağılmışdı və səhv qərarlar verirdim. Professional oyunçunun ən böyük düşməni - bu, özünə inamın həddən çox olmasıdır. Mən də bir vaxtlar düşündüm ki, hər şeyi bilirəm. Amma sonra başa düşdüm ki, bu işdə öyrənəcək sonsuz şeylər var. Hər gün yeni strategiyalar, yeni oyunlar, yeni bonuslar. Məsələn, Mostbet-də bu yaxınlarda yeni slot əlavə etdilər, mən onu 3 gün öyrəndim, test mərcləri etdim, RTP-ni hesabladım və yalnız ondan sonra real oynamağa başladım. Nəticə? İlk həftədə bu sloddan 1200 manat qazandım. Amma mən bunu təsadüfən yox, hesablamalarla etdim.
Mostbet-də ən çox xoşuma gələn şey - bu, müştəri dəstəyidir. Mən bir neçə dəfə onlarla əlaqə saxlamışam, hətta gecə saat 3-də belə operativ cavab verirlər. Bir dəfə pul çıxarışımda problem yaranmışdı, onlar 15 dəqiqə ərzində hər şeyi həll etdilər. Bu, professional yanaşmadır. Mən çox kazinoda oynamışam - həm xarici, həm də yerli. Amma Mostbet mənim üçün ən rahatdır. Səbəb? Sadə interfeys, sürətli ödənişlər, böyük seçim və ən əsası - fair play. Burada heç vaxt hiss etməmişəm ki, məni aldadırlar. Məncə, bu, ən vacib şeydir - kazinoya inam. Əgər inam yoxdursa, heç bir strategiya işləməz.
İndi mənim aylıq gəlirim təxminən 4000-5000 manat arası dəyişir. Bəli, bu ofis maaşından çoxdur. Amma bu, mənim üçün asan pul deyil - bu, gündəlik əməkdir. Mən hər səhər 2 saat təhlil edirəm, statistika aparıram, strategiyaları yeniləyirəm. Həftədə bir dəfə Mostbet-də olan bütün bonusları yoxlayıram, onların şərtlərini oxuyuram. Çünki bir çox oyunçu bonusları nəzərə almır, amma boş yerə. Düzgün istifadə edilən bonus əlavə 20-30% qazanc gətirə bilər. Mən bunu öz təcrübəmdə dəfələrlə sınamışam. Və təbii ki, mən həmişə yeni başlayanlara deyirəm: "Əvvəlcə öyrən, sonra oyna". Amma onlar məni eşitmirlər. Onlar milyonçu olmaq istəyirlər bir gecədə. Elə buna görə də onlar uduzurlar, mən isə qazanıram. Bu, təkcə şans deyil - bu, işdir.
Yeri gəlmişkən, mostbet app download ios haqqında bir neçə söz. Mən bu proqramı ilk dəfə 2 il əvvəl yükləmişdim və o vaxtdan bəri davamlı olaraq istifadə edirəm. Proqram çox optimallaşdırılıb, heç bir lag yoxdur, ani bildirişlər gəlir. Mən səyahət edərkən belə mərc edə bilirəm. Məsələn, ötən ay Bakıdan İstanbula uçurdum, təyyarədə enişə qədər 2 mərc etdim. Və hər ikisi uddu. Bu, rahatlıqdır. Amma mən həmişə deyirəm ki, proqram təkcə oyun üçün deyil, həm də analitika üçün lazımdır. Mən öz statistikamı orada aparıram, qazanclarımı və itkilərimi qeyd edirəm. Bu, intizamlı olmağa kömək edir. Və intizam - bu, professional oyunçunun ən güclü silahıdır. Mən heç vaxt mərcimi ona görə artırmıram ki, "bəlkə bu dəfə şanslı olaram". Yox, mən hesablayıram, sonra mərc edirəm. Hamısı budur.
Sonda demək istəyirəm ki, Mostbet mənim həyatımı dəyişdi. Mən əvvəl darıxdırıcı ofis işində çalışırdım, indi öz vaxtımı özüm idarə edirəm. Səhərlər yuxudan oyanıb sevdiyim işi görmək - bu, böyük xoşbəxtlikdir. Mən arvadıma hədiyyələr ala bilirəm, övladlarıma daha çox vaxt ayıra bilirəm. Və ən əsası - mən öz bacarıqlarıma güvənirəm. Bəli, itkilər olur, amma mən bilirəm ki, uzun müddətdə mən qazanacağam. Çünki riyaziyyat mənim tərəfimdədir. Və çünki mən Mostbet-i öz iş yerimə çevirmişəm. Kim desə ki, qumarbaz olmaq olmaz - o, sadəcə bu işi başa düşmür. Hər şey mümkündür, əsas odur ki, başla işləyəsən və hisslərə tabe olmayasan. Mən 4 ildir ki, bu yoldayam və peşman deyiləm. Bu, mənim seçimimdir, mənim peşəmdir. Və mən bu işdə ən yaxşısı olmaq istəyirəm.
Неактивен