Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Знакомства
  •  » Після миття немає об’єму вже через кілька годин який засіб потрібен?

#1 03/08/2026 11:03:18

Ennndehan
Member

Після миття немає об’єму вже через кілька годин який засіб потрібен?

Після ранкового миття волосся ще виглядає нормально, а десь після обіду вже просто прилипає до голови. Довжина нижче лопаток, волосся тонке й фарбоване, після кератину стало гладке, але об’єм зовсім зник, особливо коли надворі волого. Я сушу феном вниз головою, та це тримається кілька годин. Не розумію, мені потрібен засіб для об’єму, спрей на корені чи якась пінка. І ще боюсь, що силікони зроблять все ще важчим.

Неактивен

#2 03/08/2026 11:03:36

4e5ter
Member

Re: Після миття немає об’єму вже через кілька годин який засіб потрібен?

А ти не користуєшся поживною маскою після кожного миття? На тонкому волоссі після кератину це часто дає саме такий ефект, коли довжина гладенька, але біля коренів усе падає. Я фарбую волосся багато років і вже проходила через масмаркет, аптечні серії та професійний догляд. Один засіб для об’єму тут не врятує, якщо волосся перевантажене. У мене об’єм повернувся не одразу, а після того, як маску залишила раз на тиждень, а в інші дні перейшла на легкий кондиціонер тільки по довжині.

Неактивен

#3 03/08/2026 11:03:52

Иванн
Member

Я після кератину теж наносила забагато всього, бо боялася сухості. Потім майстер показав, що кондиціонера вистачає розміром із волоський горіх, а незмивного крему ще менше. Мию теплою водою, засіб спінюю тільки на шкірі, рушником корені не притискаю. Перед феном наношу легкий термозахист, а для об’єму піднімаю корені щіткою. У вологу погоду результат не на весь день, але волосся вже не лежить пласким до вечора.

Неактивен

#4 03/08/2026 11:04:46

Dasssa
Member

Иванн :

Я після кератину теж наносила забагато всього, бо боялася сухості. Потім майстер показав, що кондиціонера вистачає розміром із волоський горіх, а незмивного крему ще менше. Мию теплою водою, засіб спінюю тільки на шкірі, рушником корені не притискаю. Перед феном наношу легкий термозахист, а для об’єму піднімаю корені щіткою. У вологу погоду результат не на весь день, але волосся вже не лежить пласким до вечора.

Для тонкого фарбованого волосся після кератину головне не додавати ще більше щільного догляду. Обирайте легке очищення без великої кількості олій у формулі, а маску використовуйте не частіше одного разу на тиждень і лише на довжину. На сайті https://solo.ua/catalog/shampuni_dlya_z … _volossya/ можна подивитися професійний шампунь для об’єму та окремо легкий кондиціонер, щоб не перевантажувати корені.
Після миття не залишайте волосся сохнути природно у вологому приміщенні, краще просушити корені феном, піднімаючи їх від шкіри. Стайлінг наносіть мінімально, бо надлишок пінки або крему швидко прибирає рухливість і об’єм.

https://i.gyazo.com/82199f5fd531a67cb92fda12ab4224f9.png

Неактивен

• Главная
  •  » Знакомства
  •  » Після миття немає об’єму вже через кілька годин який засіб потрібен?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений