Вы не зашли.
Ви коли-небудь замислювалися, чому косметика з салонів завжди здається ефективнішою, ніж та, що ми купуємо самостійно? Секрет не тільки в інгредієнтах, а й у правильному підборі. Я переконалася, що самостійне вивчення складів — це надзвичайно складно і часто вводить в оману. Наприклад, можна легко сплутати зволожуючі компоненти з живильними, або помилитися з концентрацією ретинолу, що призведе до протилежного ефекту. Мені захотілося отримати той самий салонний підхід, але вже для щоденного використання вдома. Виявилося, що для цього не обов’язково мати особистого косметолога на зарплаті. Досить знайти майданчик, де професіоналізм продавця виходить на перший план. Я шукала місце, де мені не просто продадуть товар, а розкажуть про його властивості так, ніби я складаю іспит з дерматології. Це зовсім інший рівень усвідомленості, коли ти розумієш, чому наносиш цю сироватку вранці, а цей крем — ввечері, і яка від цього буде фізіологічна користь. Подробиці тут: https://ua.kompass.com/p/aya-skin/ua041 … dc122471b/ .
Неактивен