Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 24/07/2026 10:18:46

Hard
Member

Як обрати школу з якісним харчуванням та безпекою

Доброго дня усім! При виборі школи для доньки для мене ключовими є два моменти: здорове якісне харчування та безпечні умови під час повітряних тривог. У багатьох школах харчування залишає бажати кращого - жирна їжа, випічка, або взагалі немає власної їдальні. А з безпекою часто теж проблеми. Чи є у Харкові, Полтаві чи Вінниці приватні школи, де харчуванню та укриттю приділяють реально першочергову увагу? Поділіться відгуками!

Неактивен

#2 24/07/2026 10:24:11

Мошка
Member

Re: Як обрати школу з якісним харчуванням та безпекою

Ви абсолютно праві, адже здоров'я та безпека дитини - це базис. Ми перевели сина до приватної школи саме через ці міркування і анітрохи не пошкодували. Можу рекомендувати з власного досвіду https://push-school.com/ - у їхніх ліцеях у Харкові, Полтаві та Вінниці питання безпеки та харчування вирішені на вищому рівні. Харчування розроблене дієтологами: смачні, збалансовані та корисні обіди, які реально подобаються дітям, а не просто стандарти радянських їдалень. Що стосується безпеки, то у закладах облаштовані сучасні укриття зі світлом, партами, проєкторами та автономним опаленням. Навчання під час тривог продовжується у звичайному режимі без паузи, що дуже важливо для збереження якості знань та спокою дітей. Вважаю, що такі умови повністю виправдовують вартість навчання. Радила б вам сходити до них на оглядовий візит і переконатися особисто.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений