Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Підкажіть безпечний засіб від вошей для дитини з чутливою шкірою?

#1 22/07/2026 02:55:06

Підкажіть безпечний засіб від вошей для дитини з чутливою шкірою?

У малого виявили вошей, треба терміново щось купувати. Але проблема в тому, що він алергік і шкіра голови дуже чутлива, трохи що — одразу червоніє і лущиться. Боюся брати перші-ліпші аптечні засоби, щоб не зробити гірше хімією. Вагаюся між натуральними олійними спреями та спеціальними дитячими лосьйонами. Що порадите з власного досвіду, аби і паразитів вивести, і голову дитині не напекти?

Неактивен

#2 22/07/2026 03:02:47

Re: Підкажіть безпечний засіб від вошей для дитини з чутливою шкірою?

У нашого малого дуже чутлива шкіра, тому коли зіткнулися з цією бідою, я довго сумнівався, чим його обробляти, щоб не викликати алергію або опік. Хімічні агресивні засоби відпали одразу, думав навіть про якісь народні методи, але дружина переконала знайти гіпоалергенний дитячий лосьйон на натуральних оліях. Я передивився декілька аптечних сайтів, знайшов засіб без запаху та жорстких інсектицидів. Замовляв ці засоби від вошей для дітей https://zdravica.ua/zasobi-vid-voshej-dlya-ditej забрав у найближчій аптеці наступного дня. Нанесли, витримали час, змили — ніякого почервоніння чи свербежу на шкірі не з'явилося, а паразитів позбулися повністю. Як на мене, для алергіків м'які олійні лосьйони — це найкращий і найбезпечніший варіант.

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Підкажіть безпечний засіб від вошей для дитини з чутливою шкірою?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений