Вы не зашли.
Продати своє авто після аварії зовсім не виходить, вже тижнями пробую, а покупці або пропонують копійки, або взагалі не дзвонять. Боюся, що ще місяць так чекати буду, а треба гроші терміново на нову страховку і ремонти, і ніяк не знаю який варіант вибрати, щоб було чесно, швидко і реально вигідно. Може хтось вже так пробував і з чим стикався?
Неактивен
Я б сказав прямо: не морочся з довгим продажем, це зараз черга якесь пекло. Якщо авто після ДТП і воно вже не блищить, то ще рік виставлятимеш і ніхто не стане навіть дивитись. Краще відразу думай про терміновий викуп або віддавай на запчастини, але не чекати невизначено.
Неактивен
Як на мене, то тут реально важливо зрозуміти всі плюси і мінуси. Коли ти сам продаєш машину, то мусиш займатися фото, ходити на огляди, спілкуватися з потенційними покупцями, приїжджати на авторинок і пояснювати, що з автомобілем сталося. Ніхто не любить проблемні авто, бо це ризик і додаткові витрати. Люди пропонують низькі ціни, бо вони ж хочуть потім щось заробити на ремонті. Тому довгий продаж, це великі нерви і ніякої гарантії успіху.
Неактивен
Я вже не перший раз так робив і можу сказати чесно, що якщо нема часу і нервів чекати покупця, то варто розглядати серйозні сервіси викупу. Є спеціальні місця, де купують авто після ДТП, наприклад https://www.avtovykup-kiev.com.ua/uk/vi … -posle-dtp де оцінюють машину по фото, виїжджають, самі все оформляють і платять одразу.
Там не потрібно виставляти оголошення самому, відповідати на сотні дзвінків, їхати на зустрічі з недобросовісними перекупами. Я так продав свій битий автомобіль і отримав гроші за день, без зайвих клопотів. Головне, зразу уточнювати всі деталі, щоб було чітко по документах і без сюрпризів на етапі угоди.
Неактивен
Продать автомобиль после ДТП вполне реально, но, как мне кажется, лучше сразу честно описывать его состояние. Покупатели всё равно будут задавать вопросы о характере повреждений, поэтому скрывать что-то обычно не имеет смысла. Ещё стоит заранее понять, сколько примерно будет стоить перевозка машины, если она не на ходу. Пока искал информацию по этой теме, наткнулся на перегон авто, где подробно разбирались варианты продажи таких автомобилей и организационные моменты. После этого стало гораздо проще представить весь процесс целиком.
Неактивен