Вы не зашли.
Багато хто питає мене, як можна займатися однією справою так довго і не втратити інтересу. Відповідь проста: коли ти любиш те, що робиш, час летить непомітно. Наша родина прожила з ножами понад десять років, і за цей час ми не просто навчилися робити гострі леза. Ми зрозуміли глибоку філософію цього ремесла. Ніж — це відповідальність. Він має бути бездоганним, адже від нього залежить безпека та комфорт людини. Я пам’ятаю свої перші роботи, які були далекі від досконалості, але кожна помилка ставала кроком уперед. Сьогодні я вкладаю у виріб усі свої знання, витримку та терпіння. Наша майстерня не є великим виробництвом, і ми свідомо залишаємось маленькими, щоб контролювати кожен етап створення. Від термообробки до шліфування руків’я — все проходить через наші руки. Ми обираємо найкращі марки сталі, шукаємо цікаві породи дерева для накладок, експериментуємо з формами. Але головне — ми ніколи не жертвуємо функціональністю заради краси. Ніж має служити, а не висіти на стіні. Це наше кредо, яке ми пронесли через ці десять років і не збираємося зраджувати йому в майбутньому. Ознайомитися з деталями: https://versii.if.ua/novunu/yak-kastomn … yi-kukhni/ .
Неактивен