Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 17/06/2026 14:35:21

Rusik
Member

Юридичний супровід

Доброго дня. Комісія ВЛК проігнорувала мої скарги на серце, поставивши «придатний». Як домогтися повторного медичного огляду у цивільній клініці або в іншому медичному закладі для підтвердження діагнозу? Чи можливо це юридично, чи я маю проходити огляд лише там, де скаже комісія? Підкажіть, до кого звернутися за роз'ясненнями.

Неактивен

#2 17/06/2026 23:31:14

Julia
Member

Re: Юридичний супровід

Доброго дня! Ви маєте право наполягати на врахуванні діагнозів, підтверджених профільними фахівцями. Оскарження висновків ВЛК дозволяє залучити нові докази. Раджу звернутися за роз’ясненнями та практичною допомогою на сайт https://splawoffices.com.ua/uk/yslygi-a … vaniye-vlk де юристи спеціалізуються на оскарженні висновків ВЛК. Професійний адвокат пояснить, як правильно отримати висновки від незалежних лікарів та долучити їх до скарги, що є критично важливим для перегляду рішення на вашу користь.

Неактивен

#3 02/07/2026 15:06:18

Підкажіть, будь ласка, чи може хтось порадити хорошого адвоката ТЦК у Вінниці? Отримав повістку, але маю документи, які підтверджують підстави для відстрочки. У територіальному центрі комплектування відмовляються їх враховувати та наполягають на проходженні всіх процедур. Не хочу порушувати закон, але й свої права втрачати теж не збираюся.

Неактивен

#4 02/07/2026 16:47:46

Гарний адвокат у ТЦК Вінниця Тетяна Дмитришина, ми зверталися до неї з питанням для підтвердження права на відстрочку. Після консультації стало зрозуміло, які документи потрібно зібрати та як правильно діяти без порушення законодавства. Вона супроводжувала весь процес, допомогла підготувати звернення та пояснила кожен етап.

Неактивен

#5 22/07/2026 10:04:01

Marime
Member

так, військові справи кращє не затягувати та вирішувати одразу при цьому

Неактивен

#6 22/07/2026 10:12:28

Sinka
Member

В мене чоловік військовий, , в нього не раз були питання , що до виплат та  відпусток, він з цих питань навіть до суду звертався, допомогало йому в цьому питанні Адвокатське об'єднання «Захист» тут докладніше, профі працюють навіть онлайн, з позицій це зручно, для чьоловіка вчасно були оформлені всі необхідні документи, та на суді був обезпечений надійний захист

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений