Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 22/06/2026 09:14:11

Як перенаправляти робочі дзвінки на мобільні телефони менеджері?

Привіт усім! Я часто стикаюся з тим, що мої менеджери змушені виїжджати на зустрічі, до постачальників або просто працюють з дому. Коли вони не на робочому місці, клієнти дзвонять на офісні телефони і ніхто не бере слухавку, через що ми втрачаємо замовлення. Як налаштувати автоматичне переведення викликів на особисті мобільні співробітників, щоб клієнт навіть не помічав, що менеджера немає в офісі?

Неактивен

#2 22/06/2026 09:23:42

Anderson Xeno
Member

Re: Як перенаправляти робочі дзвінки на мобільні телефони менеджері?

Я сам довго шукав надійне рішення для цієї проблеми, щоб мої співробітники залишалися на зв'язку під час відряджень чи віддаленої роботи. Усе виявилося набагато простіше, ніж я думав — потрібну схему налаштування я знайшов у матеріалі на binotel.ua/ua/info/raspredelenie-zvonkov-esli-sotrudnik-ne-v-ofise. Фахівці Бінотел там детально розписали, як за допомогою розумних сценаріїв хмарної АТС переадресовувати дзвінки на стільникові телефони. Після впровадження цієї фішки від Binotel ми не втратили жодного виклику, а клієнти отримують консультації миттєво, незалежно від того, де саме перебуває менеджер.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений