Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 12/06/2026 11:47:58

9ey49ys6kr
New member

Хочу придбати повний семестр навчання

Хочу придбати повний семестр навчання, але через специфіку моєї роботи можливі незаплановані відрядження. Підкажіть, будь ласка, які у вас правила щодо пропущених занять через поважні причини? Чи передбачено повернення коштів за невикористані уроки, або можливість безкоштовно заморозити навчання на певний термін без втрати грошей?

Неактивен

#2 12/06/2026 12:29:32

qwr96lfmqw
New member

Re: Хочу придбати повний семестр навчання

Почитав ваші коментарі й дивуюся, чому всі думають, що хороші знання мають коштувати як крило від літака. Я раніше теж купував дорогі індивідуальні уроки, але ефекту було нуль, бо з репетитором ти спілкуєшся тет-а-тет, а в реальному житті губишся, коли чуєш інших людей. Коли постало питання підтягнути розмовну для роботи, я шукав саме групові заняття, але з акцентом на практику. Спеціально порівнював різні школи і дивився, де найкраща вартість курсів англійської мови в Києві, у підсумку зупинився на English Prime. Повний розклад та актуальна ціна навчання англійської мови є у них на сайті https://englishprime.ua/uk/tsiny/ , тому можна спокійно підібрати підходящий формат без жодних прихованих платежів за підручники чи матеріали. Для мене це виявилося ідеальною знахідкою і по грошах, і по результату. Може, комусь теж актуально, гляньте прайс, щоб орієнтуватися в реальних цінах.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений